maatwerk kasten

Maatwerk voor al je kasten

Iedereen heeft opbergruimte nodig. Maar kasten hoeven niet alleen maar een saai en noodzakelijk onderdeel van je interieur te zijn. Dankzij ons maatwerk kun je er alle kanten mee uit. Kasten voor slaapkamers, badkamers, dressings of keukens? Of een professionele oplossing op maat voor winkels of kantoren? Het kan perfect.maatwerk

Topkwaliteit uit eigen atelier

Wij maken elke kast op maat van je wensen én van je woning of bedrijf. Elke kast die in ons atelier vervaardigd wordt, is uniek en wordt met veel oog voor detail afgewerkt. Bij ons geen stijlloos standaardwerk! Ook minder vanzelfsprekende plaatsen, zoals een ruimte onder een schuin of rond dak, toveren wij om tot een mooie en functionele opbergruimte. Voor zowel gewone kasten als inbouwkasten kun jebij ons terecht.

Oog voor detail

Al het hout voor onze kasten wordt in eigen atelier gezaagd en gefreesd. We zorgen ook voor foutloos lakwerk. Een piekfijne afwerking is gegarandeerd voor elke kast – of het nu gaat om een ingebouwde kleerkast of om een stijlvolle inrichting van je winkel of kantoor.

Betrouwbare en vlotte service

Als kleine onderneming bieden wij een persoonlijke service die gebaseerd is op onze passie voor kwaliteit. We luisteren naar je wensen en zijn je snel van dienst. Je bestelde kast kan wordt korte termijn geleverd en geplaatst. En dat in heel België. De perfecte nieuwe kast voor particulieren en professionals – tegen een betaalbare prijs? Daarvoor klop je aan bij Filip Verbelen.
 •  Verbelen Filip


  Averbeekstraat 61
  1745 Opwijk

 •  Contact


  Gsm: 0478/23 00 29
  Fax: 052/52 90 62
  info@verbelenfilip.be

 •  Atelier


  Kattestraat 17a
  1785 Merchtem