keukens

De ideale keuken: maak je droom waar

Net zoals je niet zonder eten kunt, zo kan je woning niet zonder een mooie en perfect functionerende keuken. Daarom kies je uiteraard voor kwaliteit: een mooi afgewerkte keuken waar je vele jaren plezier van hebt. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een totaaloplossing van concept tot plaatsing, en dat alles vlot, stipt en op maat van je wensen.keukens

Kwaliteitskeukens uit eigen atelier

Als je kiest voor een keuken van Filip Verbelen, dan ga je voor een unieke keuken.We maken je keuken helemaal zoals jij het wilt, in ons eigen atelier. Daarbij gaan we met de grootst mogelijke nauwkeurigheid te werk voor een verbluffend resultaat.

Alle materialen zijn mogelijk. Kies je voor gelakte keukendeuren, voor laminaat, voor massief hout of fineer? En wil je een keramisch, composiet of natuursteen keukentablet? Het kan allemaal.

Totaaloplossing voor je nieuwe of gerenoveerde keuken

Een nieuwe keuken plaatsen of je keuken renoveren: dat doe je niet elke dag. We werken graag samen met jou het concept uit voor je droomkeuken. Laat je het ontwerp liever over aan een binnenhuisarchitect? Dan is ook een samenwerking met je architect mogelijk.

In elk geval kun je erop rekenen dat je keuken van a tot z door ons in orde wordt gebracht: we zorgen niet alleen voor de plaatsing van de op maat gemaakte kasten, maar bouwen ook de keukentoestellen in en sluiten water en elektriciteit aan. Zo kun je meteen aan de slag!

Een snelle en correcte service - in heel België

Van een persoonlijke en duidelijke aanpak ben je bij ons zeker. Je hoeft niet lang te wachten op een afspraak en na bestelling kan je keuken ook op korte termijn gemaakt en geplaatst worden. En dat in heel België. Een nieuwe, betaalbare keuken zonder zorgen? Dan kies je voor Filip Verbelen.
 •  Verbelen Filip


  Averbeekstraat 61
  1745 Opwijk

 •  Contact


  Gsm: 0478/23 00 29
  Fax: 052/52 90 62
  info@verbelenfilip.be

 •  Atelier


  Kattestraat 17a
  1785 Merchtem