badkamer

Badkamermeubilair dat jaren meegaat

Verwen je jezelf met een nieuwe badkamer? Zorg er dan ook voor dat ze jarenlang kan meegaan. Je doet er goed aan veel aandacht te besteden aan het meubilair, want dat brengt orde en netheid in je badkamer. Filip Verbelen maakt die meubels precies op maat, zodat ze perfect in je badkamer passen. Zo benut je de ruimte optimaal en geef je een eigen karakter aan je badkamer.badkamers

Kies jouw stijl voor je badkamer

Een badkamer is vandaag nog één van de enige plaatsen waar je volledig tot rust kunt komen. Laat ze daarom inrichten in de stijl die jij het best vindt: vertrouwd klassiek, speels eigentijds of strak modern. Filip Verbelen stelt zelf de kasten, wanden en wastafelmeubels voor of werkt samen met je binnenhuisarchitect om van je badkamer een pareltje te maken.

Alle materialen zijn mogelijk. Kies je voor gelakte keukendeuren, voor laminaat, voor massief hout of fineer? En wil je een keramisch, composiet of natuursteen keukentablet? Het kan allemaal.

Oog voor detail

Spiegeltje aan de wand in je badkamer? Ook daarvan maken we een kunststukje. We hebben oog voor detail, alles moet tot op de millimeter juist zijn. Net als de keuze van het materiaal voor je badkamer, prima bestand tegen warmte en vocht. En natuurlijk is er de praktische bruikbaarheid: bij Filip Verbelen ben je zeker dat al die aspecten in orde zijn. Geniet van je badkamer!
 •  Verbelen Filip


  Averbeekstraat 61
  1745 Opwijk

 •  Contact


  Gsm: 0478/23 00 29
  Fax: 052/52 90 62
  info@verbelenfilip.be

 •  Atelier


  Kattestraat 17a
  1785 Merchtem